Caribisch Netwerk (NTR) trapt 2024 af met een eigen programma op NPO Radio 1! In De Nacht van Caribisch Netwerk, gepresenteerd door Guilliano Payne, wordt de band tussen Nederland en het Caribische deel van ons Koninkrijk steviger aangehaald.

In dit nieuwe programma bespreekt Guillano de actualiteit met interessante gasten die een link hebben met de eilanden. Dat kan een politicus zijn, een kunstenaar of een artiest.

Live op NPO Radio 1
In de allereerste aflevering: een gesprek met presentatrice en kinderboekenschrijfster Milouska Meulens. In de tweede aflevering spreekt hij met theatermaker Raymi Sambo.

In het tweede uur is er tijd om te luisteren naar de podcast De Vergeten Klimaatcrisis van John Samson. Hierin duikt hij in de gevolgen van de klimaatcrisis voor de Caribische eilanden.

In het derde uur wordt er gebeld met inwoners die luisteraars bijpraten over de mooie verhalen van onze eilanden en de actualiteit.

De gesprekken worden afgewisseld met swingende, warme Caribische muziek. Voorop staat dat er een warme band ontstaat tussen de luisteraars van NPO Radio 1 en de zes Caribische eilanden.

Uitzending beluisteren
  • De Nacht van Caribisch Netwerk (NTR) wordt elke donderdagnacht uitgezonden.
  • Vanaf 4 januari live op NPO Radio 1, van 02.00 tot 05.00 uur/Nederland & 21.00 tot 00.00 uur/Cariben.
  • Meepraten tijdens de uitzending? Graag! Download alvast de app van NPO Radio 1 op jouw mobiel en stuur Guillano een bericht tijdens de show.