Caribisch Netwerk volgt met een netwerk van lokale journalisten de ontwikkelingen op Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Bonaire, Sint-Eustatius en Saba en de Caribische gemeenschap in Nederland. Ook volgen we de politieke besluitvorming in Den Haag, die gevolgen heeft voor de Caribische gemeenschap.

Caribisch Netwerk is een product van de NTR en het productiehuis Journalistes Expérimentés en werkt met een redactiestatuut. Het netwerk wordt aangestuurd door ervaren journalisten:

Natasja Gibbs – Coördinator (standplaats Nederland)

De eilanden, waar Natasja’s familie vandaan komt en waar zij zelf jarenlang als correspondent werkte, hebben een speciale plek in haar hart als ‘yu di Korsou’. Natasja studeerde Journalistiek in Utrecht en werkte voor de Wereldomroep, The Economist en Radio 1. Tegenwoordig brengt zij verhalen diep vanuit de Caribische gemeenschap in Nederland. Bekijk Natasja’s cv hier.

 Sharina Henriquez – Coördinator (standplaats Aruba)

Sharina is van Arubaanse afkomst, hoewel geboren op Curaçao. Na het behalen van haar bachelor Journalistiek ging ze aan de slag bij Stadsradio Den Haag en NOS. Vervolgens zette ze haar journalistieke carrière voort op Aruba bij de krant Amigoe en Bon Dia Aruba. Bij de start van Caribisch Netwerk in 2013 begon zij als correspondent. Bekijk Sharina’s cv hier.

Contact
Vragen of opmerkingen over Caribisch Netwerk? Neem gerust contact met ons op: caribischnetwerk@ntr.nl

Postadres
NTR
t.a.v. Caribisch Netwerk
Postbus 29000
1202 AM Hilversum

Volg ons op
Twitter |FacebookLinkedIn