Foto: Kim Hendriksen

ORANJESTAD/WILLEMSTAD – 50 spelers van Curaçao Beachtennis zijn afgelopen week afgereisd naar Aruba om mee te spelen met het grootste Beachtennistoernooi ter wereld.

1500 deelnemers van over de hele wereld strijden om de titel in verschillende categorieën. Curaçao deed voor de vijfde keer mee aan het toernooi.

Tekst gaat verder na de video:

Door Kim Hendriksen

De junioren behaalden zeer goede resultaten in het Jeugdtoernooi, onderdeel van het weekprogramma op Aruba. Zowel de jongens, Ole Colenbrander en Steije Sjoerdsma als de meisjes Carmen & Maura Verschoor eindigden in de halve finale. Dezelfde teams bereikten tevens de finales in het Amateur Doubles toernooi in de categorie Intermediate.

In alle categorieën van het Amateur Doubles Toernooi werden door spelers van Curaçao de finales bereikt. Er kan met trots teruggekeken worden op de behaalde resultaten van Curaçao tijdens dit toernooi.

Bij de volwassenen werd Curaçao in de Nationcup uitgeschakeld door buureiland Aruba in de kwartfinales. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Brazilië.