'Finishing touch' door stylist John John - Foto: Dick Drayer

‘Finishing touch’ door stylist John John – Foto: Dick Drayer

WILLEMSTAD – Met grote namen als Smokey Robinson, Bruno Mars, Joss Stone, Nile Rodgers & Chic, Chaka Khan en Rod Stewart pakt de organisatie van het Curaçao North Sea Jazz uit voor haar eerste lustrum. Dit jaar viert het festival zijn vijfde editie.

 
De eerste dag van deze vijfde editie ontving op het oog minder bezoekers. Het festivalterrein kende ook een podium minder dan tijdens de vorige editie. Maar op de drie podia was genoeg en van alles te beleven. De echte jazzliefhebber kwam minder aan zijn trekken; alleen Dianne Reeves met haar band mocht zich vrijdag dat predikaat geven.

 
Sfeer
Zien en gezien worden speelt een bijna net zo’n grote rol op het festival als kijken en luisteren naar de artiesten. En wie niet tevreden is over zijn of haar looks, kan op het festivalterrein altijd nog naar stylist John John. Dick Drayer peilde de sfeer en zag hoe Curaçao en ook de buitenlandse bezoeker zich opmaakt voor een avondje Curaçao jazz:

Een reportage door Dick Drayer