Het gebied waar de lichamen zijn gevonden

Het gebied waar de lichamen zijn gevonden

WILLEMSTAD – De twee lijken die in de ochtenduren in de struiken achter Baya Beach zijn gevonden, zijn zo verkoold dat ze nog niet geïdentificeerd zijn. Dat verklaart politiewoordvoerder Reginald Huggins.

 
Twee wandelaars troffen de verkoolde lichamen aan toen zij aan het lopen waren in het gebied achter Baya Beach. Zij tipten de politie. “Zoals we nu kunnen inschatten, liggen de lichamen daar nog niet lang. Het gaat om twee mannen, die op hun buik liggen met de handen vastgebonden. Een is geheel verbrand, de andere bijna helemaal.”

 
Hulzen
De verkoolde lichamen zijn in brand gestoken, maar vermoedelijk zijn de mannen eerst doodgeschoten. Dit gezien het feit dat er meerdere hulzen zijn aangetroffen, zo verklaart Huggins. Omdat het onderzoek nog volop in gang is, wil minister van Justitie Nelson Navarro nog geen mededelingen doen.

 
Door Anneke Polak