Commissievoorzitter Jeroen Recourt in de Caya Betico Croes samen met premier Eman. Foto: Bureau Voorlichting

Commissievoorzitter Jeroen Recourt in de Caya Betico Croes samen met premier Eman – foto: Bureau Voorlichting

ORANJESTAD — Hoewel ze onder de indruk zijn van hoe de Arubaanse regering haar plannen voor stadsvernieuwing waarmaakt, maken de leden van de Tweede Kamercommissie Koninkrijksrelaties zich nog altijd zorgen over de overheidsfinanciën van het eiland.

 
De commissieleden sloten hun bezoek aan het Caribische deel van het Koninkrijk af met een kort informeel bezoek aan Aruba. Tijdens dit bezoek kregen de Kamerleden de gerenoveerde Caya Betico Croes te zien en reden ze in de tram. Ook spraken zij met premier Mike Eman en verschillende ministers.

Een reportage van Ariën Rasmijn