Minister Arthur Dowers. Foto: Ariën Rasmijn

Minister Arthur Dowers – foto: Ariën Rasmijn

ORANJESTAD — Aruba heeft voor de komende vier jaar een nieuw kabinet. Caribisch Netwerk sprak met alle acht ministers van premier Mike Eman (AVP) over de plannen voor de eerste maanden van hun regeerperiode. Vandaag deel drie met minister Arthur Dowers (AVP) van Justitie.

Ariën Rasmijn in gesprek met minister Arthur Dowers

Wennen
Dowers zegt eerst te moeten wennen aan minder werken, aangezien hij Onderwijs niet meer in zijn pakket heeft. Vreemdelingendienst Iasa had hij al en verslavingszorg is een gebied waar hij ervaring mee heeft. “Daar is het kijken wat de stand van zaken is.”

 
Verder worden de lopende zaken weer opgepikt, waaronder het miljoenenproject van cameratoezicht op verschillende plekken op het eiland.

 
Door Ariën Rasmijn