Archieffoto Helmin Wiels - foto: Jamila Baaziz

Archieffoto Helmin Wiels –
foto: Jamila Baaziz

WILLEMSTAD – In het onderzoek naar de moord op parlementariër Helmin Wiels is vandaag een nieuwe verdachte aangehouden. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

 
Het gaat om een 31-jarige C.S.P. De man werd in de wijk Koraal Specht aangehouden. Het Team Grootschalig Onderzoek (TGO) heeft vanmiddag ook een inval verricht in een woning aan de Kaya Djogodo. De politie heeft daar een telefoon en laptop in beslag genomen.

 
Verdachten
Op dit moment zitten nog de 42-jarige B.C.A.F, de 24-jarige D.F.J.D en de 36-jarige E.R.K vast. De 43-jarige Monica Bergonje en de in Nederland geboren verdachte J.D.C.B. werden eerder op vrije voeten gesteld, maar zijn nog steeds verdachte in de zaak. Helmin Wiels werd op 5 mei op het strand van Marie Pampoen doodgeschoten.

 
Door Leoni Leidel-Schenk