Pernell Saturnino met zijn masterclass | Foto: Dick Drayer

Pernell Saturnino met zijn masterclass – foto: Dick Drayer

WILLEMSTAD – De Stichting Jeugdfonds Nederlandse Antillen, JENA, bestaat twintig jaar. Het vierde lustrum wordt gebruikt om meer bekendheid te krijgen bij het Curaçaose publiek. Afgelopen zaterdag deden ze dat door een flashmob te organiseren met percussionisten van jonge leeftijd. 

 
JENA is de stichting die zit achter de jaarlijkse kinderpostzegelactie. Vanuit die opbrengsten en door andere particuliere donaties, financiert de stichting speciale projecten voor kinderen die het door hun thuissituatie minder makkelijk hebben. ‘Geluksmomenten creëren’, noemt JENA-vertegenwoordiger Roxanne Larmoenie dat.

Dick Drayer was er zaterdag bij toen trommels en ander slagwerk bezit namen van het plein bij Renaissance Mall en zo’n geluksmoment ontstond.