Isaak Rasmijn en Yazir Francisca bij uireiking MAAPP Awards - foto: Suzanne Koelega

Isaak Rasmijn en Yazir Francisca bij uireiking MAAPP Awards – foto: Suzanne Koelega

DEN HAAG – Het werk van vier Antilliaanse en Arubaanse vrijwilligers(organisaties) in Nederland is donderdag 3 oktober bekroond met een MAAPP Award. De winnaars zijn: de Antilliaanse vereniging Sirkulo Antiyano Tilburg (SAT) die dit jaar vijftig jaar bestaat, de jonge Sint Maartense stichting Unified Sint Maarten Connection (USC), vrijwilliger Isaak ‘Jack ‘Rasmijn, die zich al vijftig jaar voor vele organisaties inzet, en Aishel Gumbs.

 
Movimentu Antiano i Arubano pa Promové Partisipashon (MAAPP) reikte voor de vierde keer de prijzen uit. De organisatie vindt het belangrijk om mensen die zich inzetten voor de gemeenschap erkenning te geven voor hun vrijwillige werkzaamheden.

Verslag van de MAAPP Awards-uitreiking (bijdrage: Jamila Baaziz)

Door Jamila Baaziz