Mavis Albertina - foto: Belkis Osepa

Mavis Albertina – foto: Belkis Osepa

KRALENDIJK – Mavis Albertina, lid van het Nationaal Comité Inhuldiging, heeft haar best gedaan om de Caribische eilanden te betrekken bij de activiteiten rondom de inhuldiging van koning Willem-Alexander. De voorlaatste activiteit, het Droomboek is afgerond.

 
Deze week kunnen alle huishoudens in het Nederlands Koninkrijk het Droomboek afhalen bij de afgekondigde afhaalpunten. Mavis Albertina ging de afgelopen dagen alle eilanden langs om de aankomst van de Droomboeken verder te coördineren en de bevolking te informeren over hoe het boek te verkrijgen is. Albertina: “Toenmalig koningin Beatrix had uitdrukkelijk gevraagd om te zorgen dat de eilanden betrokken worden en meedoen aan alle activiteiten van het comité.”

 
Belkis Osepa in gesprek met Mavis Albertina

 
De Droomboeken zijn onlangs gearriveerd op de eilanden met het schip Amsterdam van de Koninklijke Marine. Op Bonaire worden deze dagen de waardebonnen om het gratis boek af te halen bezorgd op alle adressen. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima krijgen op 5 september het eerste exemplaar. Daarna kunnen alle huishoudens gratis een Droomboek afhalen.

 
Door Belkis Osepa