Zo moet het strand van Cura  Cabay aan het oosten van Aruba eruitzien, nog voor de start van het hoogseizoen eind november.

Zo moet het strand van Cura Cabay aan het oosten van Aruba eruitzien, nog voor de start van het hoogseizoen eind november.

ORANJESTAD — De Arubaanse regering steekt ongeveer 7,2 miljoen florin in het opknappen en aanleggen van nieuwe faciliteiten op een aantal stranden. Minister van Toerisme Otmar Oduber (AVP) verklaart dat het gaat om de aanleg van faciliteiten zoals kiosken en toiletten bij Baby Beach, Zeewijk, Cura Cabay, Eagle Beach en Arashi. Bij Nikky Beach wordt gewerkt aan een bootplatform.  De aandacht gaat met name naar de oostkant van het eiland. De regering wil hiermee de al populaire stranden aan de westkant van het eiland ontzien tijdens het hoogseizoen, aldus Oduber.

Ariën Rasmijn in gesprek met minister Oduber