Minister Richard Visser van Volksgezondheid en Sport. Foto: Ariën Rasmijn

Minister Richard Visser van Volksgezondheid en Sport. Foto: Ariën Rasmijn

ORANJESTAD – Dit weekend werd de derde editie gehouden van de Pan American Conference on Obesity (Paco III) op Aruba. Deze jaarlijkse conferentie richt zich onder meer op de bestrijding van kinderobesitas. Doel dit jaar is om het kennisniveau in de verschillende deelnemende landen op te vijzelen.

Vierentwintig landen uit de regio hebben een delegatie gestuurd naar de conferentie. Dertien daarvan worden vertegenwoordigd door een minister. Verder zijn verschillende NGO’s, maar ook vice-presidenten op internationaal niveau van zowel Coca-Cola als Pepsi aanwezig.

Luister naar het interview van Ariën Rasmijn met de Arubaanse minister van Volksgezondheid en Sport, Richard Visser