Diana RossWILLEMSTAD – De Amerikaanse soul zangeres Diana Ross zal op het podium staan tijdens de vierde editie van het Curacao North Sea Jazz. Dat laat mede-organisator Percy Pinedo weten.

“Diana Ross heeft bevestigd dat ze op zal treden tijdens het Curacao Curaçao North Sea Jazz Festival! We zijn bijzonder vereerd dat deze beroemde soul zangeres en icoon ons festival komt versterken”, aldus Pinedo. Het optreden van de soul diva staat gepland op 31 augustus.

De 69-jarige Ross heeft een indrukwekkende staat van dienst als soul zangeres. Ze werd bekend met The Supremes en voerde daarna een zeer succesvolle solo-carrière. Welke nummers la Ross ten gehore gaat brengen is nog onbekend, maar dat er keihard meegezongen zal worden ligt wel in de lijn der verwachting. Ross heeft in de Billboard Hot 100 zes nummer 1-hits op haar naam staan als solozangeres. Als hierbij de twaalf nummer 1-hits als leadzangeres van The Supremes worden opgeteld, dan staat ze gelijk met Elvis Presley in het totaal aantal nummer 1-hits.

Het CNSJ vindt plaats op 30 en 31 augustus bij het World Trade Center van Curacao. Meer info over de line up en kaartjes is te vinden via de festival-site.

Door: Natasja Gibbs