De voorzitter van het parlement Rudolph Samuel en minister Roland Tuitt van Financiën met de Begroting 2013

De voorzitter van het parlement Rudolphe Samuel en minister Roland Tuitt van Financiën met de Begroting 2013

PHILIPSBURG – Voor wie eens wil zien waar de Sint Maartense overheid dit jaar allemaal geld aan wil uitgeven heeft het parlement de begroting voor online gezet. Op de site van het parlement is het document ‘Ontwerp-begroting 2013″ te bekijken of te downloaden.


Andrew Dick in gesprek met Rodolphe Samuel, voorzitter van het Parlement


De voorzitter Rodolphe Samuel heeft voor het eerst de ontwerpbegroting van het land St. Maarten beschikbaar gesteld via de website van het parlement om het publiek de gelegenheid om de begroting te bestuderen in de tijd dat ook de volksvertegenwoordigers zich voorbereiden op de vergadering van het Centraal Comité die zal worden gehouden in april.

Bekijk hier de ontwerpbegroting van St. Maarten over 2013

Door: Andrew Dick