Soulzangeres Erykah Badu zal tijdens de vierde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival optreden. Dat heeft de organisatie achter het festival vandaag bekend gemaakt. Behalve Badu zullen ook Gladys Knight en harpspeler Edmar Castaneda Curaçao in augustus muzikaal verwennen.

Foto: Erykah Badu

Begin januari liet de organisatie achter het Curaçao North Sea Jazz Festival al weten dat Luis Miguel, The Roots, Raphael Saadiq, Los Lobos, Christian McBride Big Band, New Cool Collective en Esperanza Spalding Radio Music Society hun deelname aan het festival hadden bevestigd. Voor het gratis concert op het Brionplein maandag 26 augustus is El Gran Combo de Puerto Rico bevestigd.

De vierde editie van het  Curaçao North Sea Jazz Festival vindt op 30 en 31 augustus plaats in het World Trade Center op het eiland.

Door: Natasja Gibbs