Minister van Onderwijs, Cultuur, Jeugd en Sport, Silveria Jacobs heeft het goede voorbeeld gegeven en stapte afgelopen weekend op de fiets om deel te nemen aan de  Day Care Bike-a-thon en Family Day op het Raoul Illidge Sports Complex.

Minister Silveria Jacobs fiets voor de Rechten van het Kind

Minister Silveria Jacobs fietst voor de Rechten van het Kind


Met deze activiteit eindigde het programma ter bevordering van de Rechten van het Kind. In november van vorig jaar ging de reeks activiteiten rond de Rechten van het Kind van start.

De Bike-a-thon begon ‘s ochtends aan de Grand Marche supermarkt op Bush Road en eindigde op de Raoul Illidge Sports Complex. Daar werd in de loop van de middag leuke familiedag gehouden.

Groepen leerlingen van verschillende kinderdagverblijven hebben meegedaan, vergezeld door de ouders. De kinderen droegen hun schooluniform. Veel ouders waren ook op de fiets. De Soualiga Youth Drum Band heeft feestelijk meegemarcheerd. Minister Jacobs reed voorop en vergezelde de kinderen.

Door: Andrew Dick